Zero Gravity Beach Club – festa på stranden i Dubai

Med en restriktiv inställning i allmänhet till alkoholkonsumtion borde väl Förenade Arabemiraten inte vara förstavalet bland partyprissar? Skenet bedrar. I synnerhet Dubai har förvandlats till en stad där man kan dansa loss på flera högklassiga nattklubbar ända till gryningen. 

Zero Gravity Beach Club är ett av de nyaste tillskotten på Dubais bubblande klubbscen. Beläget precis intill Dubai Marina och med sluttampen av Jumeirah Beach till sitt förfogande är det lätt och förstå varför Zero Gravity Beach Club var Justin Biebers val under sitt senaste besök till Förenade Arabemiraten. Strandhäng kombineras med drinkar i den stora baren, ett härligt poolområde och måltider i den exklusiva restaurangen på Zero Gravity Beach Club’s område. Framåt kvällen kan ni dansa till tonerna från högklassiga DJ’s, residenter som internationella stjärnnamn. Föredrar du att inte få sand mellan tårna eller bli blöt när du festar? The Garden, Zero Gravity Beach Club’s egen trädgård, erbjuder skön svalka under vajande paradispalmer. 

Utsikten från Zero Gravity Beach Club’s övervåning och lounge-utrymmen rekommenderas varmt för den som vill insupa gnistrande Dubai-vyer. Tisdagar, torsdagar, fredagar och lördagar är det som gäller för dig som vill festa ända till kl. 03.00 på Zero Gravity Beach Club.

Växla karthöjd

Aktiviteter

Reseguider om UAE

Upptäck hotell i UAE