Smaka på lyxlivet i Yas Marina

Yas Marina är en av Abu Dhabis och UAE:s finaste marinor och ligger i hjärtat av den konstgjorda upplevelseön Yas Island, precis i anslutning till stadens kända Formel 1-bana. Yas Marina är med sina långa boardwalks och mer än 2oo båtplatser ett vattenhål för marint intresserade som vill kolla in världens lyxigaste yachter. De största bjässarna som ligger och guppar i Yas Marinas vatten kan vara uppemot 150 meter (!) långa. Här vet lyxen och flärden inga gränser.

Högklassig mat & fokus på fitness

Den som har lagt till i hamnen eller bara har insupit miljön en stund kan sedan slå sig ner på de många fantastiska restauranger som Yas Marina erbjuder. Hela 7 olika restauranger med varierande specialiteter finns att välja på. Välj mellan skaldjur, italienskt, tapas och amerikanska sportbarer av absolut bästa sort. Vissa med eftertraktad utsikt över både Yas Marina och Abu Dhabi Grand Prix.

I övrigt är Yas Marina ett tillhåll för rörelse och fitnessaktiviteter. Träna i Vogue Fitness-centret, åk på en “island BBQ”, testa wakeboard, lär dig segla eller ta en kort flygtur över Yas Marina.

Växla karthöjd

Reseguider om Abu Dhabi

Hotell i UAE