Foto: Katarina Premfors

4 av de bästa spa- och relaxanläggningarna i Dubai

  1. 19 April 2017
  2. Aktiviteter

Avkoppling i Dubai är precis som allting annat i Dubai – något utöver det vanliga.

Har shoppingturerna i Dubais enorma galleriorna tagit ut sin rätt? Behöver du kanske en fotmassage? Ta tillfället i akt och boka en renande behandling i en av stans spa-anläggningar av absoluta toppklass. Avkoppling i Dubai är precis som allting annat i Dubai – något utöver det vanliga.

Talise Ottoman Spa

Skäm bort dig på Talise Ottoman Spa som är en del av hotellet Jumeirah Zabeel Saray. Kropp och själ kan knappast få en bättre behandling. Talise Ottoman Spa har blivit utsett till UAE:s ledande spa vid hela tre tillfällen. Dels på grund av sitt klassiska turkiska spa och härliga utbud av bastubad. Men även för sin ambition att alltid ligga i framkant när det gäller nya typer av behandlingar. Bland dessa innovativa grepp finner vi bland annat det unika snörummet.

Talise Spa Burj Al Arab

Koppla av i femstjärniga hotellet Burj Al Arab. Exakt så lyxigt och glamoröst som det låter. Utsikten över Persiska Viken medan man tar igen sig i bubbelpoolen går inte av för hackor.

One&Only Spa Royal Mirage

Har du inte riktigt de ekonomiska muskler som krävs för att bo på palmöns många lyxhotell? Ett smart sätt att få åtminstone en smakbit av lyxen och flärden är att spendera ett antal timmar i någon av hotellens fina spa-faciliteter. One&Only Spa Royal Mirage är vår rekommendation.

Yas Beauty Spa

Ett stenkast från The Dubai Fountain och Dubai Mall ligger gamla stan och Souk Al Bahar. Inuti souken finns det trevliga relaxcentret Yas Beauty Spa. Skönhetsbehandlingar för hår, naglar och ansikte. Eller avslappnande massage och bad i turkisk och orientalisk anda.

Fler guider