4 strandnära hotell i Dubai

  1. 7 April 2017
  2. Allmänt

Det ligger flera fina hotell i lyxkategorin utmed The Palms trädkronor med underbara sandstränder

Dubais kustlinje med idel kritvita sandstränder är något utöver det vanliga. Oavsett vilket hotell som du väljer att bo på under din vistelse i en av världens häftigaste städer har du aldrig långt till närmaste strand för att steka i solen. Hotellen förfogar ofta över egna stränder som ibland är exklusiva endast för hotellets gäster.
Om du kräver att ha gångavstånd från frukostbuffén till solstolarna på beachen ska du boka in dig på något av följande strandnära hotell i Dubai.

Atlantis The Palm

Tillsammans med Burj Al Arab är Atlantis The Palm symbolen för vad ett hotell i Dubai kan vara. Lyxigt, exklusivt, överdådigt och uppfört på en helt unik plats. På palmöns spets tornar Atlantis upp sig framför en magnifik sandstrand. Den som vill ha omväxling kan besöka mellanösterns största vattenpark, Aquaventure Waterpark, som ligger vägg i vägg.

JA Jebel Ali Beach

Det ligger flera fina hotell i lyxkategorin utmed The Palms trädkronor med underbara sandstränder. Precis vid stammens rötter ligger den prisvärda hotellprälan JA Jebel Ali Beach med sin krivita sandstrand. Ett grymt all-inclusive-alternativ utan att tappa den höga standarden.

JA Jebel Ali Beach

JA Ocean View

Även om du väljer att bo centralt i någon av de hotell som inryms i Dubais otaliga skyskrapor är avståndet till stadens strandremsor kort. Från nyrenoverade JA Ocean View takpool kan du inte bara avnjuta en magisk utsikt över Persiska vikens vatten utan även direkt ta hotellhissen ner till folklivet längs strandpromenaden The Walk.

JA Ocean View

Hilton Dubai Jumeirah

Överväg även Hilton Dubai Jumeirah som också är ett hotell med svårslaget läge vid The Walk. Jobba på brännan på Jumeirah Beach under dagarna och ät på en av hotellets tre restauranger framåt kvällen.

Fler guider