Foto: David Butcher

Dubai – ett av världens bästa resmål enligt Tripadvisor

  1. 19 April 2017
  2. Aktiviteter

Dubai beskrivs i samband med sammanställningen som en perfekt mix av modernitet och uråldrig kultur, där möjligheterna för äventyr, shopping i världsklass och underhållning är lika stora.

Varje år ber världens största resesida Tripadvisor sina användare att utse sina favoriter bland alla tänkbara destinationer världen över. Miljontals var med och tyckte till när de 25 bästa resmålen korades. Med på listan fanns Dubai, som enligt Tripadvisors användare är världens 21:a bästa destination!

Välförtjänt tycker vi. Dubai beskrivs i samband med sammanställningen som en perfekt mix av modernitet och uråldrig kultur, där möjligheterna för äventyr, shopping i världsklass och underhållning är lika stora.

Tripadvisor lyfter fram Dubai Fountains, Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding, Burj Al Arab och Burj Khalifa som absoluta måsten när resan styr mot Förenade Arabemiratens största stad.

Dubai är inte den enda UAE-relaterade destinationen som fick en framskjuten placering under “Travelers Choice Awards”. I kategorin som utser de främsta landmärkena anses Schejk Zayed-moskén utgöra världens näst bästa sevärdhet. Även Burj Khalifa tar en hedersam plats på listan.

Påväg att boka flygstol till Dubai? Se då till att åka med Tripadvisor-användarnas favoritflygbolag, Emirates.

Fler guider