Dubai by night – 5 nattklubbar av Great Gatsby-klass

  1. 19 April 2017
  2. Barer & klubbar

Cirque le Soir tar steget längre än vanliga nattklubbar och erbjuder en cirkus i nattklubbsmiljö.

Sugen på att slå klackarna i taket? Här kommer den ultimata listan med Dubais bästa nattklubbar! Dubai erbjuder ett stort och brett utbud av nattklubbar och uteställen, med något för alla smaker och plånböcker. Det finns klubbar för veckans alla dagar, men generellt sett är tisdag, torsdag och fredag de bästa dagarna för utgång. Bra att veta är att det är 21 års-gräns och att klubbarna stänger kl. 03.00.

Det är inte ovanligt att barer och klubbar i Dubai har så kallade ”Ladies Nights” när kvinnor serveras gratis drinkar.

Cavalli Club

Om du är ute efter extravagant lyx och flärd, då är Cavalli Club ett måste. Cavalli Club hittas i Fairmont Hotel och lanserades tillsammans med just Roberto Cavalli. Här råder ”more is more” med en något anmärkningsvärd inredning med stora kristallkronor skinande i neon, vattenfall, ett djuriskt tema med både zebra- och leopardrum och pälstäckta väggar. Det är inte för intet som många kändisar och välkända DJ:s lockas hit.

White Dubai

Önskas en ljusshow, dans under bar himmel samt 360 graders vy över Dubai? Besök då White Dubai, en nattklubb liggandes på Meydan Racecourses takvåning. År 2015 blev White utsett till Dubais bästa nattklubb och erbjuder akrobatisk underhållning, en extraordinär ljusshow och uppträdanden av kändisar och stora DJ:s.

Cirque le Soir

Du söker en riktig upplevelse för alla dina sinnen. Styr sällskapet mot Cirque le Soir – där väntar en upplevelse du sent kommer att glömma. Cirque le Soir tar steget längre än vanliga nattklubbar och erbjuder en cirkus i nattklubbsmiljö. Kliv in och bli underhållen av en surrealistisk atmosfär, clowner, dansade dvärgar och cirkustricks.

People by Crystal

Har du alltid önskat att få festa i en glaspyramid? Välkommen till People by Crystal, en tvåvånings-nattklubb högst upp i Raffles Hotel. Klubben har formen av en pyramid och har inglasade väggar – utsikten här är svårslagen. De bästa dagarna att gå hit är torsdagar och fredagar.

Eden Beach Club

Något lugnare på agendan? Eden Beach Club är då värt att kolla in. Under dagen relaxar man i en bungalow med en cocktail i handen eller hoppar ner i någon av poolerna. Närmare kvällen öppnas the Lounge med middag och underhållning från kända artister och uppträdare.

Fler guider