Låt inte en vass poolkant förstöra semestern

 1. 11 Maj 2017
 2. Sponsrat

Du vet väl att du kan få ersättning för förlorade dagar om du skulle drabbas av sjukdom eller olycka och din semester inte blir som du tänkt dig?

Reser du med barn?

Visste du att nedanstående skador och sjukdomar är absolut vanligast när vi nordbor är på resande fot? Kanske inte helt främmande nyheter för dig med barn som mer eller mindre bor i poolen under semestern.   

Vanligast att drabbas av under semestern:

 • Öroninflammation
 • Urinvägsinfektion
 • Magproblem av olika slag
 • Matförgiftning
 • Virusinfektioner
 • Halkskador vid poolen
 • Skärskador vid poolen på tår och fötter
 • Moped- & scooterolyckor

Visst är ovanstående typexempel på oförutsedda händelser svåra att förhindra, men det går absolut att förbereda sig.

Rädda semestern och få igen för förlorade dagar!

En livräddare i sammanhanget är att skaffa sig en bra och flexibel reseförsäkring som kan rycka in när det oförutsedda händer dig eller ditt barn. För du vet väl att du kan få ersättning för förlorade dagar om du skulle drabbas av sjukdom eller olycka och din semester inte blir som du tänkt dig? Goudas smarta reseförsäkring går att anpassa helt och hållet efter dina unika behov. Känn extra trygghet genom att teckna en heltäckande försäkring eller välj kompletterande reseförsäkring för att täcka upp luckorna i din hemförsäkring.

Res tryggt och slipp oväntade kostnader

Med Goudas reseförsäkring kan du alltid tryggt semestra med vetskapen att Dubais och Förenade Arabemiratens bästa sjukhus och kliniker står till förfogande om olyckan är framme. Du behöver inte heller oroa dig för oväntade kostnader för läkarbesök eller missade aktiviteter eftersom Goudas reseförsäkring gäller helt utan självrisk. Har du dessutom barn under 2 år ingår barnets försäkring kostnadsfritt när vuxen tecknar kompletterande eller heltäckande försäkring hos Apollo.

Fördelar med att välja Gouda reseförsäkring:  

 • Hjälp att komma ikapp resan – Om något plötsligt och oförutsett händer på den direkta färden till flygplatsen så hjälper Gouda dig att komma ikapp resan.            
 • Ny resa eller dagsandelar – Gouda ersätter förlorade semesterdagar upp till 30 000 kr/person eller 100 000 kr/familj.                                                                                      
 • Återbetalning av aktivitetskostnader – ska du exempelvis dyka under din semester och du drabbas av öroninflammation som gör att du inte kan delta så ersätter Gouda upp till 10.000 kr för kostnaden av aktiviteten eller utflykten.               
 • Anslutningsskydd på hemresan – Är flyget från Dubai försenat så du missar din anslutning hemma i Norden så ersätter Gouda dig med 2.000 kr per person för att köpa en ny biljett.                                                                                                                    
 • Gouda står för alla självrisker som kan uppstå under en semesterresa – Inbrott i källaren medan ni var borta? Hemförsäkringen täcker själva händelsen/skadeorsaken och Gouda betalar självrisken som i regel ligger på 1.500 kr.                                                                                                                                                        
 • Tips och rådgivning från Apollos reseledare på destinationen – Reseledaren har dessutom möjlighet att utbetala upp till 2.000 kr på plats om du själv har fått lägga ut pengar för ett läkarbesök.                                                                               
 • Utökat skydd för dig som är gravid – Med Goudas Heltäckande försäkring kan du vara ute och resa fram till v. 31+6. Försäkringen täcker även eventuella kostnader vid ett för tidigt fött barn.

Läs mer om Goudas reseförsäkringar. 

 

Den här artikeln är faktagranskad av Gouda.

Fler guider