Fairmont Ajman – lyxhotell med fantastiskt strandläge

Bo i ett hotell som lika gärna hade kunnat förekomma i The Great Gatsby. Storslaget, lyxigt, glamoröst och strandnära. Ajman, emiratet strax norr om Dubai, har blivit ett populärt resmål för de resenärer som föredrar ett lugnare livstempo och en charmig atmosfär.

Femstjärniga Fairmont Ajman erbjuder både den charmigt pittoreska känslan och ett överflöd av aktiviteter. Häng på den 200 meter långa privata stranden eller vid tempererade poolen, spela beachvolley, tennis eller bordtennis, låna en kajak och köp uppfriskande spa-behandlingar.

Det räcker med att beskåda bilderna nedan för att kunna konstatera att Fairmont Ajman inte är ett vanligt hotell i mängden. Läget precis vid strandbrynet, de 14 våningarna och helt unika arkitektur gör Fairmont Ajman till ett av Förenade Arabemiratens mest spektakulära hotellbyggen.

När hungern slår till? Fairmont Ajman erbjuder en bred palett av restauranger att välja bland. Bland de åtta restaurangerna finner vi exempelvis familjerestaurangen Kiyi som serverar läckerheter från det turkiska köket.

Drinkbehovet kan stillas i poolbaren medan barnen plaskar runt i barnpoolen. Alla shoppingsugna kan bege sig till närmaste centrum som ligger ca 1,5 km bort eller ta den knappt 30 min långa bilturen till utbudet i Dubais stadskärna.

Höjdpunkter på Fairmont Ajman

  • 252 hotellrum och sviter med fantastiskt utsiktsläge över Persiska viken
  • Familjevänlig resort med barnpool, barnklubb och anslutande familjerum.
  • 8 restauranger med varierande kulinariska inriktningar.
  • 200 meter lång privat strand med möjlighet att utöva flera vattensporter
  • Spa-anläggning
  • Beachvolleyboll- och tennisbana
  • Beläget 30 minuter från Dubai och 15 minuter från Sharjah International Airport med bil
Boka nu!

Fler bilder

Aktiviteter nära Fairmont Ajman

Växla karthöjd

Guider