Allt och lite till på lyxhotellet Grand Hyatt Dubai

I direkt anslutning till Dubais mysiga äldre kvarter i Bur Dubai finner vi det omåttligt populära lyxhotellet Grand Hyatt Dubai. Här, i de södra utkanterna av Dubai Creek, är livet nästan för behagligt. Förutom närheten till Dubais spännande soukdistrikt och kulturhistoriska centrum, med gångavstånd till exempelvis den stora moskén Grand Mosque och Dubai Museum, erbjuder Grand Hyatt Dubais en rad alternativ för dig som hellre avnjuter semestern på hotellområdet.

Grand Hyatt Dubai är sannerligen ett hotell som gör skäl för sina fem stjärnor. Ett betyg som man erövrat till stor del på grund av sin kulinariska och rekreationella inriktning. Hotellet har inte mindre än 13 (!) restauranger och barer i toppklass med kök från världens alla hörn.

För dig som vill slappna av på djupet rekommenderas en behandling i hotellets prisbelönta spa- och fitnessanläggning Ahasees Spa & Club. Om du föredrar att slappa vid poolen med en paraplydrink in handen finns här 4 pooler att välja bland. Barnen kan leka av sig barnpoolens rutschkanor medan du tar en paus från värmen i den 20 meter långa inomhuspoolen.    

Höjdpunkter på Grand Hyatt Dubai:

  • 682 rum i deluxe-klassen, varav 38 sviter med utsikt över Dubais skyline.
  • Nära till Dubais största sevärdheter – inklusive Gamla stan, Dubai Mall, guld- & kryddsoukerna, Burj Khalifa, Dubai World Trade Center och Dubai International Airport.
  • Stort poolområde med barn- och inomhuspool.
  • Prisbelönt spa- och fitnessanläggning.
  • 13 restauranger och barer.
  • Egen barnklubb (engelskspråkig) och frisör.
  • Gångavstånd i Dubais tunnelbanelinje – världens längsta förarlösa Metro.

Fler bilder

Aktiviteter nära Grand Hyatt Dubai

Växla karthöjd

Guider